Checking javascript support

To provide an enhanced user interface, this website uses javascript extensively.

If this text is not quickly replaced, your browser does NOT support javascript. Please enable javascript in your browser or use a different browser.Inzicht uit de hele HR keten

Wij geloven in: real time data, eenvoudige korte vragenlijsten, het koppelen van gegevens die met elkaar verband houden en het vertalen van inzichten naar acties. Inzichten uit de hele HR keten, van "old school" tot geavanaceerde analytics. Daarvoor maken we gebruik van slimme technologie in combinatie met ervaren (HR-)adviseurs.

Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie kunt u kiezen voor meer of minder ondersteuning. Al onze producten (en prijzen) variëren van "zelfbediening" tot "volledig ontzorgd worden".


1. Analyseren

Via ons digitale platform helpen we organisaties bij het verzamelen en analyseren van data. Geen enkele organisatie heeft data in één systeem staan. Wij koppelen verschillende bronnen.

Dat varieert van (al dan niet real time) informatie uit medewerkersonderzoeken op het gebied van tevredenheid, diversiteit en/of cultuur tot het (al dan niet geautomatiseerd) analyseren van grote databestanden uit (verschillende) HR-systemen.


2. Verdiepen

Een cijfer betekent niks zonder context. Daarom helpen we u bij het duiden van de uitkomsten.

Door middel van (groeps-)interviews en/of workshops op basis van bewezen methodes en technieken gaan we samen met u op zoek naar het verhaal achter de cijfers.


3. Verbeteren

De laatste, en in de praktijk moeilijkste stap, is het vertalen van inzichten naar acties. Onze adviseurs helpen u bij het vertalen van uitkomsten naar verbeteracties op korte en lange termijn. Dit bijvoorbeeld door de voorgenomen beleid te toetsen onder uw medewerkers danwel door verbetersuggesties en innovatieve ideeën uit uw organisatie te halen.

Om te borgen dat er echt iets gedaan wordt, monitoren we de voortgang van verbeteracties continu.

Onze partners

Samen met onze partners zetten we digitale diensten in de markt. Diensten die door zzp-ers, adviseurs en professionals in het HR domein zelf kunnen worden gebruikt. Varierend van zelfassessments om je vitaliteit te verbeteren tot continue data analyse om fiscale problemen bij de inhuur van derden te voorkomen.

Klik op een van de bovenstaande logo's om meer te lezen over onze partners en wat we u met hen kunnen bieden.

Inhuur derden

Bij de voorgenomen inhuur van externen is op voorhand niet altijd duidelijk of de inhuur wettelijk gezien mag en zo ja, onder welke voorwaarden. Met duuq heeft RealtimeIX een app ontwikkeld om dit soort vragen op een laagdrempelige manier te beantwoorden.

duuq is een fiscaal adviesbureau dat met name actief is in de publieke sector. Kernwoorden zijn: maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en kwaliteit.

HR Analytics.nl lab

De digitale wereld verandert snel. Om onze partners maximaal te ondersteunen, verbeteren we elke dag. Betere technologie, betere diensten, meer toegevoegde waarde.

We kijken op dit moment naar (verdere verbetering van) tekst mining en analyse, kunstmatige intelligentie / artificial intelligence, visualisatie en de blockchain.

Help je zelf een goed idee waar we je met ons platform bij kunnen helpen? Of zit het ondernemen in je en wil je aan de gang met één van de vele ideeën die wij op de plank hebben liggen? Neem vooral contact met ons op.